Miss Universe 2017: Frumoasa lumii e franţuzoaică! (VIDEO)

30 Ian 2017 | scris de Cristi Semeghin
Miss Universe 2017: Frumoasa lumii e franţuzoaică! (VIDEO)

Iris Mittenaere, o studentă la stomatologie în vârstă de 23 de ani, a fost încoronată Miss Universe, în cadrul unui spectacol ce a avut loc seara trecută la Manila.

Este pentru prima dată, din momentul în care nişte tipi, în 1953, s-au gândit c-ar fi profitabil să urce pe o scenă toate tipele cu şarm din lume şi să le pună să fie nu numai frumoase,  dar şi deştepte şi interesate de problemele majore ale planetei - pace, salvarea speciilor de animale pe cale de dispariţie, încălzire globală, etc.

Frumoasa balului, franțuzoaica Iris Mittenaere, scrie în pagina de profil a concursului, că în cazul în care va fi desemnată câștigătoarea va fi "un avocat al igienei dentare și orale", ceea ce urmează să se și întâmple, probabil.

De salutat faptul că prezentatorul spectacolului, Steve Harvey, i-a reuşit performanţa de a anunța corect câștigătoarea concursului, nerepetând gafa de anul trecut, când a încurcat premiantele...  Și emoțiile "firești, spontane și naturale" încercate de modele pe scenă, toate bucurându-se "din inimă" că o alta e câștigătoarea concursului și, Doamne ferește, nu ele!

La ultima întrebare finală, cea care a departajat finalistele - Miss France și Miss Haiti, pusă să povestească despre insuccesele de care a avut parte în viață și ce a a învățat din viață, Mittanaere e de-a dreptul "sclipitoare" în răspunsul liber avut. Zău! 
"Am ratat de mai multe ori în viață. Atunci când cazi, trebuie să te ridice cineva și trebuie să încerci din nou, să continui... Am căzut de multe ori, dar aceste concurs este prima mare oportunitate din viața mea", a spus Miss Universe 2017.

Nu e sigur încă dacă în viitor va lasa cu gura căscată pacienții sosiți în cabinetul său stomatologic sau, după ce va fi plimbată zâmbind frumos pe la mai multe recepții și evenimente de-a lungul și de-a latul lumii, va reveni la avocatura pentru igiena dentare și orale... Hai c-am fost destul de răi!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră