Meserie: fotograf de penisuri! (VIDEO)

22 Ian 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Meserie: fotograf de penisuri! (VIDEO)

De fapt, dacă este să respectăm adevărul istoric, duduia nu este orice fel de fotograf de penisuri, ci este una de „fashion”. Ceea ce înseamnă că scopul ei în viață nu este să facă poze, pur și simplu, membrului, ci să ia instantanee cu acesta îmbrăcat în diferite...” hăinuțe”, să zicem.

 

Fotograf de penisuri. Soraya Doolbaz este din Iran iar acum trăiește în New York. „Am văzut mai multe fotografii cu penisuri și nu am putut să nu observ că fiecare este altfel. Într-o zi m-am gândit că ar fi interesant să le fotografiez cu un aparat profesional. Am intrat într-un magazin Walmart și am văzut o mulțime de păpuși. Așa că m-am gândit să alătur cele două ...și, gata conceptul”.

Soraya crede că un fotograf trebuie să fie specializat în ceva pentru a avea succes. Pentru că. Da ea are succes. „ Nu trebuie să fii doar un fotograf de nunți. Trebuie să fii specializat. Să te specializezi în nunți de același sex. Sau în fotografii de nunți alb-negru.”

 

Colecțiile Sorayei au fost expuse în multe locuri. Cu mare succes. Cum face să atragă „modelele”. }n primul rând, spune ea, nu e nimic pornografic aici. Apoi, subiectul este încurajat să vină la ședința foto cu o prietenă sau cu soția. Pentru că astfel se va simți bine și în siguranță...iar ședința va ieși bine!

 

Apropo. Dacă vreți să vedeți ultima colecție, puteți găsi AICI ultimele fotografii. 

 

 

 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră