Cea mai frumoasă femeie din lume: Jennifer Aniston

21 Apr 2016 | scris de Magda Marincovici
Cea mai frumoasă femeie din lume: Jennifer Aniston

Surâs răvăşitor, privire pătrunzătoare, piele fină, siluetă sveltă... Frumoasa cumulează aceste atuuri şi degajă o prospeţime fără pereche de la altitudinea celor 47 de ani. Dar „sulfuroasa” blondă a ţinut să nuanţeze acest tablou, reamintind că nu are doar calităţi şi că are anumite părţi ale corpului care nu-i plac. Şi a început cu cel mai mare complex: fesele. „Nu mi-au plăcut niciodată fesele mele”, a declarat cu sinceritate revistei americane, mărturisind că face exerciţii de întreţinere zilnice.

Starul american a mai dezvăluit că face sport cel puţin şase zile pe săptămână, aproximativ o oră pe zi, în ritm susţinut pentru ca efectele să fie vizibile. Jennifer preferă sportul pentru a-şi conserva silueta în locul chirurgiei estetice. „În prezent, oamenii plătesc pentru a li se face injecţii”, remarca Jennifer. Ea este mândră că nu s-a lăsat tentată de chirurgia estetică, acceptându-se aşa cum este.

Foarte rar, Jennifer Aniston se etalează pe web. Cauza? Fostul partener, Brad Pitt, a declarat că nu vrea să afle ce apare pe net despre Jennifer. Pe de altă parte, Jennifer a întărit ideea că nu vrea să-şi polueze viaţa cu opiniile altora. Asta nu înseamnă că Jennifer respinge reţelele de socializare.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră