(VIDEO) GREȘEALA din Fast & Furious 7 care stârnește hohote de râs în cinematografe

22 Apr 2015
(VIDEO) GREȘEALA din Fast & Furious 7 care stârnește hohote de râs în cinematografe
Fast & Furious 7 (Furios și Iute) dărâmă zid după zid și sparge record după record. De audiență, de incasări, de descărcări de pe torente, de review-uri favorabile, de laude la adresa actorilor sau efectelor speciale.

Se pare că Fast & Furious 7 este filmul care a atins cel mai rapid încasări de un miliard și va intra în Cartea Recordurilor pentru asta.



Dar, există un dar. Pe lângă frumusețea filmului și scenele absolut superbe de acțiune, Fast & Furious 7 mai are și un factor de tristețe. Filmul reprezintă un tribut actorului Paul Walker, decedat în 2014, într-un accident de mașină. Mai multe scene din film au fost astfel adaptate încât să arate tristețea tuturor către lipsa atât de timpurie a colegului și prietenului lor Paul Walker, iar în unele cadre apar chiar frații actorului, cu trăsăturile modificate post-producție, pentru că Paul Walker a murit înainte ca filmările să se încheie.



Dincolo de tristețea dispariției atât de timpurii a lui Paul Walker, Fast & Furious 7 mai conține și un element de amuzament. În film, acțiunea se concentrează în jurul recuperării și protejării unui dispozitiv numit God's Eye "Ochiul lui Dumnezeu", cu care orice individ de pe planetă poate fi găsit oricând și oriunde după trăsăturile faciale. O singură fotografie și persoana este identificată în timp real cu ajutorul miliardelor de obiective video. Telefoane, camere web, camere de supraveghere și altele. Dacă cineva trecea prin dreptul unei camere de orice tip, dispozitivul se conecta la toți sateliții și-l găsea în trei minute, oriunde s-ar fi aflat pe Terra.



Evident, ca să fie acțiunea și mai explozivă, dispozitivul ajunge, în cele din urmă, printr-o turbată întorsătură a sorții și ajutorul lui Jason Statham, în mâna băieților răi. Aceștia folosesc "Ochiul" împotriva echipei lui Paul Walker și a lui Vin Diesel, reușind aproape să-i ucidă, pentru că Ochiul îi găsea, le detecta trăsăturile faciale pe oriunde treceau cu mașina. Cum treceau pe lângă un telefon, o bancă, un mall, erau prinși de Ochi. Iar acum vine întrebarea pentru care unii spectatori exasperați de tensiunea la care erau suspuși în mod repetat și insistent au fost dați afară din cinematograf pentru că au strigat-o în gura mare: "Dar cagule nu puteau să poarte?"

Cagule. Cine s-ar fi gândit la cagule care să le acopere fața. O întrebare cu care vă lăsăm. Până la Fast & Furious 8.



Alte stiri din Reportaj

Ultima oră