Da, e pe bune: cercetătorii britanici - nimeni nu te divorţează ca Facebook

30 Apr 2015
Da, e pe bune: cercetătorii britanici - nimeni nu te divorţează ca Facebook
Reţelele sociale – Facebook, Twitter, Skype, Snapchat – sunt responsabile pentru un divorţ din şapte în Marea Britanie, scrie dailymail.co.uk
Conform cercetărilor, aceasta este proporţia celor care spun că s-au gândit la divorţ pentru că perechea lui a postat pe Facebook sau alte reţele de socializare mesaje considerate drept inadecvate

Mai mult, o persoană căsătorită din şapte a admis că la un moment dat au făcut căutări online pentru a descoperi dovezi ale infidelităţii partenerului de viaţă. Unii chiar au admis că monitorizează conturile online ale partenerilor de cuplu cu intenţia bine definită de a găsi dovezi ale infidelităţii acestora.
Sondajul merge mai departe. Aproximativ 20% dintre persoanele căsătorite spun că au dispute verbale zilnic din cauza felului în care partenerul foloseşte reţelele de socializare.

Culmea, studiul a fost comandat de o casă de avocatură. Slater and Gordon a hotărât să facă acest lucru ca urmare clienţilor lor care au admis, în proporţie din ce în ce mai mare, că divorţul se datorează reţelelor de socializare.
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră