PENIBIL. Acționarii concernului german Daimler AG s-au păruit pentru niște cremwurști, până a intervenit poliția

07 Apr 2016 | scris de Istvan Deak
PENIBIL. Acționarii concernului german Daimler AG s-au păruit pentru niște cremwurști, până a intervenit poliția


Dar, în loc ca presa mondială să consemneze partea financiară a poveștii, ea preia la unison informația potrivit căreia, în timp ce în sala principală se discuta despre rezultatele financiare, la bufetul de lângă sala de ședințe, doi dintre acționarii concernului aproape că se păruiau.
Motivul scandalului este incredibil: niște cremwurști. N-au avut ce face organizatorii și s-au gândit să le astâmpere foamea participanților, așa că au comandat 12.000 de cremwurști, pentru cei 5.500 de participanți.
Și atunci? De ce s-a iscat ceartă? De la faptul că unii dintre acționari n-au ținut cont că le revenea câte o pereche de cremwurști de căciulă, așa că unul dintre ei, mai pofticios sau pur și simplu de o zgârcenie ieșită din comun, a luat la pachet, de mai multe ori, din cremwurștii de la bufet.
Un alt acționar, care a văzut ce s-a întâmplat, i-a atras atenția, ceea ce a declanșat cearta și automat jignirile.
A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma situația penibilă.
Președintele Manfred Bischoff a declarat că, pe viitor, pentru a evita astfel de situații, fie va fi nevoie de mai mulți cremwurști, fie aceștia vor fi eliminați din meniu, ca să nu mai existe motiv de ceartă.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră