250 de lei în doar 10 minute: cu Facebook chiar și un om al străzii face bani!! (VIDEO)

24 Feb 2016 | scris de Cristi Semeghin
250 de lei în doar 10 minute: cu Facebook chiar și un om al străzii face bani!! (VIDEO)

"Este 12 si 25, sunt in statia de tramvai, pe banca doarme un boschetar, asa ca m-am gandit sa testez rapid puterea Facebook-ului: daca tot se zice ca like-urile nu tin de foame o sa stau langa el 10 minute si, la sfarsit, o sa-i dau cate un leu pentru fiecare like strans in perioada asta, spunandu-i ca-i de la voi, my friends", împărtășea Sorin Psatta celor 4872 de prieteni de pe Facebook.

cersetor facebook

Foto:Facebook

Un risc asumat, la ora aceea, probabil mulți dintre prieteni erau fie în câmpul muncii, în sedință, fie căutau un loc în care căutau oxitocina generată de mâncarea ce le-a încântat papilele gustative.

Dacă Facebook-ul ar fi adunat dușmani, nu prieteni, probabil paguba adusă portofelului domnului Psatta ar fi fost mai mare de 250 de lei, sumă la care s-a ajuns în urma celor 250 de like-uri primite de postare.

cersetor facebook likeFoto:Facebook

Până una, alta, nu știm la ce-a folosit întâmplarea, nici omului străzii, nici corporatistului, unul dintre cei care comentează postarea remarcând faptul că gestul este oarecum asemănător celui făcut de Benny Cash, numai că acesta a avut mai mult stil, după cum se vede și din clipul video de mai jos! :)

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră