Cele mai proaste glume

01 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Cele mai proaste glume
 Două prietene foarte bune s-au despărţit după ce uneia i-a ieşit un selfie mai bun decît al ei. “Să fie clar! Nimeni nu-şi face un selfie mai bun decît al meu”, a zis fata şi a plecat.

Un grup de tineri violatori din Vaslui s-a dat singur pe mîna poliţiei după ce a declarat că a fost violat de o adolescentă slabă moartă. Oribila faptă a fost înfierată de întreaga comunitate, victimele violului puse la zid şi violatoarea – protejată şi lăudată de toată comunitatea. Tinerii riscă ani grei de puşcărie.

Un homosexual bătrîn a admis recent că este de fapt heterosexual. El a făcut surprinzătoarea declaraţie într-un moment de sinceritate cînd nu mai suporta să fie arătat cu degetul de comunitatea gay în care-şi ducea traiul. “Mai bine mă omorîţi în piaţa publică“, a zis acesta după ce a dezvăluit ce a dezvăluit.

Nişte jurnalişti de la RTV au fost daţi în gît de către un om rău, cum că aceştia ar şti să scrie corect româneşte. “În nici un caz nu putem admite asemenea personaje în jurul nostru”, a spus un producător care scria cu î din a la începutul cuvintelor”. Jurnaliştii au fost imediat daţi afară de le job.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră