Ce face un tânăr sucevean dezamăgit în dragoste? Își bagă o sticlă în fund, la propriu!

26 Mai 2017
Ce face un tânăr sucevean dezamăgit în dragoste? Își bagă o sticlă în fund, la propriu!

Nu e un obicei tradițional și nu pare nici unul romantic, dar așa a considerat un sucevean de 29 de ani că ar putea scăpa de senzația de sfârșit al lumii, după ce-a fost părăsit de iubită: și-a băgat o sticlă în fund, sau în anus, după cum s-ar exprima cei mai pudibonzi din fire, amândouă cuvintele definind în fond același organ.

Evident, era cam beat la momentul i-a încolțit gândul. Apoi, fără să ezite, a trecut la fapte, după ce a pus ochii pe o sticlă de 330 de mililitri.

Sticla de suc și anusul s-au împrietenit atât de bine, încât au fost de nedespărțit. După durerile sufletești, pe sucevean l-au întâlnit și cele fizice, sticla blocată în fund ocupându-se temeinic de această treabă.

După o săptămână de dureri, suceveanul s-a prezentat la spitalul din Vatra Dornei, unde a solicitat ajutorul medicilor. De parcă n-ar fi avut gură, să le comunice doctorilor ce s-a întâmplat, și de parcă omisiunea ar fi eliminat de tot povestea vieții sale, primul consult a oferit un diagnostic prost: apendicită acută. 

A fost trimis la Spitalul Județean Suceava, unde și cel de-al doilea diagnostic a fost la fel de prost, doctorii suspectându-l că ar avea o tumoră abdominală.

Sticla de suc a apărut ca principală vinovată de simptomele prezentate, de-abia după ce pacientul a fost examinat cu ajutorul tomografului.

"Iniţial am crezut că este vorba despre o tumoră abdominală şi l-am trimis la computer tomograf. M-au sunat şi mi-au spus că are o sticlă în rect şi peritonită, aceasta din urmă fiind provocată de ocluzia intestinală. Având sticla de o săptămână, materiile fecale nu au putut fi eliminate. S-a intervenit chirurgical, a fost extras corpul străin, pacientul fiind în prezent în afara unui pericol eminent, dar totuşi următoarele zile sunt critice, existând posibilitatea să apară complicaţii şi chiar nevoia unei alte intervenţii chirurgicale”, a declarat medicul chirurg Octavian Diaconu, pentru adevărul.ro.

După ce-a scăpat de grija de-a muri din cauza ocluziei intestinale pe care și-o provocase singur, actuala stare de sănătate tânărului se prezintă în condiții bune. 

Despre cea mentală, corespondentul adevarul.ro nu pomenește nimic, dar vă puteți face voi o idee...
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră