"Iubirea milostivă și mântuitoare", cartea lui Gigi Becali, pe masa comisiei de Etică. Mitropolitul Ardealului, chemat să dea explicații

25 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu

Cartea "Iubirea milostivă și mântuitoare", a lui George Becali, alături de alte trei lucrări scrise de foști deținuți, vor fi analizate la Comisia de Etică a Universității "Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS), unde au fost chemați și cei patru profesori universitari care ar fi coordonat aceste opere. Din cei patru, se pare că doi profesori convocați la Comisia de Etică au anunțat că nu se pot prezenta, invocând diverse motive personale.

"Iubirea milostivă și mântuitoare" ar fi fost realizată cu ajutorul unor călugări de la un schit de la Muntele Athos. A fost chemat și mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, considerat coordonatorul cărții lui Becali, care a trimis deja un document scris.

Printre cei supuși atenției Comisiei de Etică, se numără Laurențiu Streza, mitropolitul Ardealului și fost decan al Facultății de Teologie, și Valentin Petrescu, prodecanul Facultății de Inginerie din Sibiu.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră