A nenorocit YouTube-ul! Un cântăreț pakistanez, "mai rău ca bomba nucleară". Priviți și vă minunați! (VIDEO)

14 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
A nenorocit YouTube-ul! Un cântăreț pakistanez,

"Pakistan nu mai are nevoie de bombă nucleară. Taher Shah este suficient!","Cântecul este minunat...după un minut, aplicația mea de YouTube a murit :))))", "Această melodie mi-a schimbat percepția despre îngeri. Omul are prea mult păr pe piept pentru un înger :))))", "E timpul să părăsesc planeta Pământ!", "Dragi pakistanezi, sunt alături de voi în această tragedie! Fie ca Dumnezeu să vă dea putere să depășiți acest moment" sau "Mă uitam la acest videoclip când a intrat mama în cameră. Repede, am schimbat pe un site porno pentru că mi-era mai ușor să explic :)))".

Acestea sunt câteva dintre comentariile ironice postate la cel mai recent videoclip al cântărețului pakistanez Taher Shah.

Bărbatul, care amintește de Cristi din Banat și a lui melodie de succes "Ca o apă cristalină", a fost declarat de publicația americană Washington Post "cea mai bizară vedetă de pe YouTube".

Iar titlul atribuit pare să fie meritat cu prisosonță după ce, în urmă cu câteva zile, vedeta pakistaneză și-a lansat noua melodie "Angel", care a depășit deja un milion de vizualizări.

Priviți și vă minunați!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră