AvenTURA de LONGBOARD ajunge mâine la Vama Veche

01 Mai 2015
AvenTURA de LONGBOARD ajunge mâine la Vama Veche
Plecati de duminica din Calarasi, 23 de tineri din Bucuresti se apropie vertiginous de Vama Veche nu cu masina, nu cu trenul, ci cu longboard-urile. Au fost batuti de ploaie vreme de doua zile, au fost primiti cu urale de localnicii din sudul Dobrogei, unii chiar i-au pus si la masa, iar maine se pregatesc de intrarea in Vama Veche.

Ieri au trecut de Negru Voda, s-au bucurat de soare, s-au fotografiat prin lanurile de rapita, au profitat din plin ca vantul nu a suflat deloc si s-au distrat cat a fost ziua de lunga. In aceasta seara vor ajunge la Limanu, unde va avea loc o petrecere organizata doar pentru ei.

“Am avut parte de o surpriza uriasa. Un motociclist a citit despre noi pe internet, I s-a parut ca facem o chestier foarte tare si a venit dupa noi. A fost foarte dragut. De asemenea, gasca noastra s-a mai marit dupa ce inca un tip cu longboard ni s-a alaturat pe traseu. Totul a fost epic dupa ce am scapat de ploaie”, a declarat Vladimir Simion Boeriu, unul dintre cei care au pus la cale toata aceasta plimbare spre Vama Veche.

AvenTURA de LONGBOARD este la cea de-a doua editie si este organizata impreuna cu fundatia Green Bombers si se adreseaza adeptilor miscarii Rock’n’Roll Bombers.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră