Premiera săptămânii. Tom Hardy, rol dublu în ,,Gangsteri de legendă”

16 Oct 2015
Premiera săptămânii. Tom Hardy, rol dublu în ,,Gangsteri de legendă”
Unul dintre actorii care se bucură de o ascensiune fulminantă la Hollywood, Tom Hardy acceptă o nouă provocare şi interpretează un dublu rol în filmul ,,Legend / Gangsteri de legendă”, care din 16 octombrie va avea pe marile ecrane din România, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

Încasări record
Filmul care s-a bucurat de încasări record în Anglia, acolo unde gemenii Kray au făcut legea, reprezintă un pas important în cariera actorului Tom Hardy, care de această dată a fost aclamat de presa internaţională pentru interpretarea sa magistrală din ,,Gangsteri de legendă”. Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor '60.

Gemenii Kray
,,Aveam foarte multe informaţii despre gemenii Kray. Există o mulţime de poveşti despre ei care circulă prin Londra şi acum. Au devenit un fel de folclor, iar fraţii sunt asociaţi cu tot ce ţine de crimă şi teroare. Deşi tot ce au făcut este real, a apărut şi multă ficţiune în jurul lor şi au devenit un fel de mituri. Am fost încântat să aud că se va face un film bazat pe povestea lor. Scenariul mi s-a părut extrem de bine scris, iar faptul că urma să joc rol dublu mi s-a părut cu atât mai ofertant.”, a declarat Tom Hardy despre experienţa interpretării celor două personaje din ,,Gangsteri de legendă”.

Gangsterii
Acţiunea filmului îi aduce în prim plan pe cei doi fraţi care încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş. Celebri şi invidiaţi, aceştia îşi creează relaţii printre cei mai influenţi londonezi, se lăfăie în bogăţii şi par de neoprit.

Pe de altă parte, Reggie se îndrăgosteşte de Frances Shea şi se căsătoreşte cu ea, promiţându-i că va face doar afaceri legale. Astfel, cumpără şi conduce mai multe cluburi de noapte. Însă cum nimic nu durează o veşnicie, imperiul Kray începe să se clatine sub ameninţări care apar din toate părţile. Investigaţia poliţiei ajunge tot mai aproape de adevăr, iar Ronnie este din ce în ce mai violent şi paranoic, cu tendinţe distructive care îl conduc la greşeli flagrante. 

Alte stiri din Film

Ultima oră