O poți face chiar tu, Suge-o Ramona! (video)

25 Noi 2016 | scris de Cristi Semeghin
O poți face chiar tu, Suge-o Ramona! (video)

Suge-o, Ramona! este povestea unei deveniri, o confesiune onestă despre maturizare sexuală şi morală, despre trecerea de la adolescenţă la maturitate. Cu toţii ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste.

După succesul înregistrat cu "#selfie69", regizoarea Cristina Iacob va lucra și la "Suge-o Ramona!"pe baza scenariului semnat de Andrei Ciobanu și Alex Coteț, producător fiind ZAZU FILM.

"Titlul cărții m-a respins inițial. Neștiind despre ce este vorba, Suge-o, Ramona! nu m-a atras să o citesc decât atunci când am văzut-o în librărie: o carte de peste 400 de pagini, citită de mai mult de 1 milion de tineri; adolescenți care au ales să citească și altceva înafara paginii de Facebook. Am fost plăcut surprisă să găsesc o poveste frumoasă de dragoste, prin care am trecut cu toții în perioada adolescenței, scrisă cu mult umor, și care se întâmplă exact în perioada în care am făcut și eu liceul. M-am regăsit în multe situații. Este Romanul adolescentului miop al zilelor noastre", spune Cristina Iacob.

Filmările vor începe în vara lui 2017, dar cum omul harnic își face de de lucru chiar de iarna, și echipa de producție a demarat castingul, în Iași, București și Cluj, doritorii urmând să îndeplinească următoarele calități: tineri, între 18 și 25 de ani, dar care să arate de 16.

"Am pornit în sfârșit castingul, lucrăm la scenariu de ceva vreme”, spune Cristina Iacob. „Caut cumva acul în carul cu fân, având în vedere că avem nevoie de tineri care să arate de 16 ani, dar să aibe deja 18 ani împliniți. Se repetă cumva istoria de la #selfie, acum, cu alți protagoniști. Sper să îi găsim pe cei potriviți cât mai devreme, pentru a putea intra « în cantonament » împreună", a dat detalii despre casting regizorul.

Pentru cei interesati să se arunce în vâltoarea celei de-a șaptea arte, iată programul castingului:

Iași
duminică 27 noiembrie - între orele 10.00 – 16.00, la Facultatea de Teatru Iași, din cadrul Universitatii de Arte George Enescu, din Strada Costache Negruzzi (fostă Horia), nr. 7-9
luni 28 noiembrie - la Cinema City din Complexul Iulius Mall Iași, de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 2.

București
miercuri, 30 noiembrie - Cinema City Parklake (Liviu Rebreanu 4)
luni, 5 decembrie - la UNATC (Strada Matei Voievod 75-77).

Cluj
duminică, 11 decembrie - Facultatea de Teatru și Televiziune (Strada Mihail Kogălniceanu 1) din cadrul Universității Babeș-Bolyai
luni, 12 decembrie - la Cinema City Cluj Iulius (Strada Alex Vaida Voievod 53-55).

Alte stiri din Film

Ultima oră