Disney vrea să facă o continuare la Mary Poppins

16 Sep 2015
Disney vrea să facă o continuare la Mary Poppins
Studiourile Disney vor să facă o continuare a filmului Mary Poppins, unul dintre cele mai populare filme non-nimație produse de casa americană până acum.

Filmul va avea la bază alte scrieri ale lui P.L. Travers precum "Mary Poppins se întoarce" sau "Mary Poppins în parc" și ca și precedentul va combina personaje reale și desene animate.

Conform Entertainment Weekly acţiunea noului film va fi plasat la 20 de ani după evenimentele relatate în pelicula originală.

Deocamdată nu se știe cine va interpreta rolul principal, însă în cărți se află Anne Hathaway. Filmul va fi regizat de Rob Marshall (Chicago, Memoriile unei Gheișe, Pirații din Caraibe), iar Marc Shaiman şi Scott Wittman vor compune coloana sonoră.


Filmul original a fost lansat pe marile ecrane în 1964 şi a primit nu mai puțin de cinci premii Oscar, inclusiv la categoriile "cea mai bună actriţă" (Julie Andrews), "cel mai bun cântec" ("Chim Chim Cher-ee") şi "cele mai bune efecte speciale".

Ulterior, acum doi ani, Disney a scos pe piață filmul artistic Saving Mr Banks, care spune povestea realizării filmului Mary Poppins. În rolurile pricipale i-am regăsit pe Emma Thompson și Tom Hanks. 

Alte stiri din Film

Ultima oră