Actriţa Shannen Doherty, din BEVERLY HILLS 90210, are cancer. Motivul incredibil pentru care nu s-a tratat la timp!

20 Aug 2015
Actriţa Shannen Doherty, din BEVERLY HILLS  90210, are cancer. Motivul incredibil pentru care nu s-a tratat la timp!
Actriţa Shannen Doherty, pe care publicul din România a îndrăgit-o din serialul „Beverly Hills 90120”, a anunţat, printr-un comunicat, că suferă de cancer la sân. „Da, am un cancer mamar şi acum sunt sub tratament”, a scris aceasta. „Continui să mănânc sănătos, să fac sport şi să rămân optimistă în viaţa de zi cu zi. Mulţumesc familiei, prietenilor şi medicilor pentru susţinerea pe care mi-o acordă şi, bineînţeles, fanilor mei, care mi-au fost alături”, mai scrie actriţa, potrivit 7sur7.be.

În luna martie, ea a aflat că suferă de un cancer care deja avea metastaze, din 2014. Dar pentru că nu îşi plătise asigurările medicale, actriţa nu a putut să beneficieze de consultaţiile unui specialist, pe moment. Bolnavă, ea nu a mai putut lucra şi a trebuit să achite sume imense pentru a-şi plăti diverse manevre medicale.

Motivul lipsei asigurării medicale? Ea dă vina pe managerul său, Tanner Mainstan, pe care îl acuză că nu a achitat cheltuielile pentru acestea. Şi, de altfel, potrivit TMZ, l-a şi dat în judecată pentru asta.

Site-ul american specializat în vieţile vedetelor l-a contactat pe managerul actriţei. „Tanner Mainstain este trist la aflarea veştii că Shannen Doherty suferă de cancer. Îi doreşte o însănătoşire grabnică. Afirmaţia potrivit căreia Tanner Mainstain i-ar fi provocat neplăceri prin faptul că nu i-ar fi plătit asigurarea medicală, sau că ar fi împiedicat-o să meargă la un medic, care să îi acorde îngrijiri potrivite, este falsă!”, a fost răspunsul acestuia.



Alte stiri din Film

Ultima oră