Robert de Niro și-ar putea lua cetățenie rusă

10 Noi 2015
Robert de Niro și-ar putea lua cetățenie rusă
Deținătorul unui premiu Oscar și al unui Golden Globe, actorul american Robert de Niro a deschis la Moscova un nou restaurant din lanțul Nobu (mai are unul la Moscova, deschis în 2009), scrie Sputnik. Întrebat de jurnaliștii prezenți la inaugurare, actorul a declarat că ”oamenii trebuie să se unească pentru a depăși diferendele, trebuie să colaboreze”, semn că prezența lui în Rusia este dovada unei normalități a relațiilor bilaterale.

În privința posibilității de a obține un pașaport rusesc, ca și actorul francez Gerard Depardieu, el a răspuns:”Mi-ar plăcea, probabil, să obțin cetățenia rusă. Dar este o procedură complicată, nu se poate spune nimic pentru moment”.

Gerard Depardieu a obținut cetățenia rusă în ianuarie 2013. În august 2015, Roy Jones Jr., unul dintre cei mai renumiți boxeri din lume, s-a întâlnit la Sevastopol cu președintele rus Vladimir Putin, și i-a cerut sprijin pentru a obține cetățenia rusă. El a primit pașaportul rusesc la finele lui octombrie.

Muzicianul american Fred Durst, cântărețul grupului rock Limp Bizkit, luptătorul american Jeff Monson și fostul boxer britanic Lennox Lewis au declarat că vor să îi urmeze exemplul.


 

Alte stiri din Film

Ultima oră