Se face remake după trilogia “Nașul”. Cine va juca rolul lui Don Vito Corleone? Johnny Depp!

12 Sep 2015
Se face remake după trilogia “Nașul”. Cine va juca rolul lui Don Vito Corleone? Johnny Depp!
Este oficial! La 44 de ani de la premieră, se va face o nouă trilogie “Nașul”. Paramount Pictures, una dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood a anunțat planul ca primul film din trilogie să apară anul viitor. Și asta nu e totul! Rolul principal, cel al lui Don Vito Corleone, va fi jucat de Johnny Depp, scrie mediawham.com.

În comunicatul de presă Paramount dezvăluie că se gândeau să facă acest lucru încă din 2002, însă nu au găsit pe cineva care s-ar fi putut ridica la înălțimea interpretării lui Marlon Brando. Acest lucru l-a făcut pe Francis Ford Coppola (76 de ani), regizorul și producătorul trilogiei să tot amâne.

“Când faci un film cu succes atât de mare și atât de influent ca “Nașul”, există o regulă nescrisă la Hollywood – trebuie să faci un remake și să relansezi povestea pentru o nouă generație. Nu mi-e rușine de asta și și este ceea ce facem noi la Hollywood. Creem noi versiuni noi și emoționante. Acest proiect s-a aflat pe masa mea de lucru de aproape 15 ani și era să mă dau bătut. Asta până în 2010 când am văzut “Turistul”. Am fost la cinema și am văzut energia pe care o degajă Depp și atunci am știut că el o să fie Vito Corleone. Cinci ani mai târziu am înaintat în producerea acestui film și putem anunța că vom lansa filmul în 2016. Să lucrezi alături de Johnny Depp este o așa binecuvântare”, a spus Coppola.

Filmul va avea aceeași intrigă ca precedentul, dar scenele vor fi evident rescrise complet. Acțiunea filmului nu va mai avea loc în 1940, ci în 2016. Celelalte două filme ale trilogiei vor veni în 2018 și 2020.

„Cred că atât fanii filmului vechi cât și cinefilii noi vor fi mulțumiți de ce vom face”, a mai spus Coppola.



 

Alte stiri din Film

Ultima oră