„Omul-Furnică” are premiera în week-end în cinematografe (VIDEO)

13 Iul 2015
„Omul-Furnică” are premiera în week-end în cinematografe (VIDEO)
Etapa următoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima dată pe marele ecran un membru-fondator al Răzbunătorilor, odată cu filmul „Omul-Furnică”, realizat de Studiourile Marvel. Dotat cu abilitatea extraordinară de a se micşora ca dimensiuni, dar a creşte ca forţă, hoţul iscusit Scott Lang (Paul Rudd) trebuie să-şi accepte eroul interior şi să-l ajute pe mentorul său, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), să protejeze de o nouă serie de ameninţări secretul ascuns în spatele costumului său spectaculos de Om-Furnică. Confruntându-se cu obstacole aparent de neînvins, Pym şi Lang trebuie să ducă la bun sfârşit un jaf care va salva lumea.

Filmul „Ant-Man / Omul-Furnică” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 17 iulie 2015, fiind proiectat în format 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

„«Omul-Furnică» este un film Marvel extrem de diferit”, explică producătorul Kevin Feige. „Este un film Marvel pe care îl putem încadra în genul de heist movie. San Francisco e un oraş uimitor din punct de vedere vizual, iar dacă ne gândim la toate filmele mari care au avut acţiunea aici în trecut, devine modul perfect în care converg o nouă idee pentru un gen, un nou oraş şi toate noile personaje din lumea lui Scott Lang şi a lui Hank Pym.” 


Alte stiri din Film

Ultima oră