"Mama mia" se întoarce cu aceeaşi distribuţie

21 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
"Mama mia" se întoarce cu aceeaşi distribuţie

Șefii de la Hollywood au confirmat realizarea unei continuări a filmului Mamma Mia din 2008, la aproape un deceniu după lansarea sa, relatează mirroe.co.uk.

Executivii de la Universal Pictures au dat undă verde mult aşteptatei continuări a filmului original, care are subtitlul: Here We Go Again.

Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan și Amanda Seyfried îşi vor relua rolurile, în timp ce agenții de casting caută şi alte talente, cum ar fi Christine Baranski.

Coloana sonoră va cuprinde piese ABBA care nu au fost cântate în filmul  original. Scenariul va fi scris de scriitorul Ol Parker, născut în Londra, creatorul The Best Exotic Marigold Hotel.

Membrii Abba, Benny Andersson și Björn Ulvaeus, vor fi producători executivi, a scris Deadline într-un articol postat mai târziu pe Twitter de Parker.

Momentan, lansarea continuării Mamma Mia este programată pentru 20 iulie 2018, dar ar putea fi întârziată dacă post-producția depășește termenele provizorii.

Filmul original ''Mamma Mia'' s-a bazat pe o strategie a unei viitoare mirese de a descoperi identitatea tatălui ei, invitându-i pe toți cei trei posibili candidați la nunta sa.

Pelicula a obţinut din încasări aproximativ 600 de milioane de dolari în întreaga lume, de aproape 12 ori mai mare decât bugetul alocat pentru realizarea lui.

Alte stiri din Film

Ultima oră