Premiera saptămânii. James Bond revine în cinematografe în acest week-end cu SPECTRE

06 Noi 2015
Premiera saptămânii. James Bond revine în cinematografe în acest week-end cu SPECTRE


„SPECTRE” este cel de-al 24-lea film din celebra franciză britanică „James Bond” şi cel de-al patrulea film cu actorul Daniel Craig în rol principal, după „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008) şi „Skyfall” (2012), informează SmartFM.

Filmul a fost lansat deja în Marea Britanie, având parte de o premieră regală şi întrecând toate recordurile de box office din Regatul Unit. În doar şapte zile de la lansare, „SPECTRE” a înregistrat încasări de aproximativ 63,8 milioane de dolari, devenind filmul cu cea mai bună deschidere din toate timpurile, în UK.

„James Bond: SPECTRE” este acum și în cinematografele din România.

Un nou început pentru Bond

James Bond – jucat de actorul britanic Daniel Craig – a fost revitalizat la finalul „Skyfall”. „El a simţit că e vremea unui nou început”, spune regizorul Sam Mendes, iar acest lucru a avut un efect profund asupra „Spectre”. În noul film, cel mai faimos agent secret al lumii este un personaj complet proactiv, care îşi controlează destinul. Are o misiune foarte clară, iar nimeni şi nimic nu-i va sta în cale. Această latură a personajului le-a oferit realizatorilor filmului nenumărate oportunităţi în ceea ce priveşte locaţiile de filmare şi firele narative. Filmul porneşte de la un mesaj criptic din trecut, care îl trimite pe agentul 007 într-o misiune distructivă în Mexico City, iar apoi în Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra (Monica Bellucci), frumoasa văduvă a unui criminal ticălos. Aflat peste hotare, Bond se infiltrează într-o întâlnire secretă şi descoperă existenţa unei organizaţii criminale cunoscute sub numele de SPECTRE.
 

Alte stiri din Film

Ultima oră