“Furios şi iute 8” cu cea mai nouă tehnologie audio surround din lume !

22 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
“Furios şi iute 8” cu cea mai nouă tehnologie audio surround din lume !

După “Fast & Furious 7”, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaționale, și cel de-al șaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară și mai îndrăgită serie din toate timpurile: „Furios şi iute 8”.

Acum, Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

De pe plajele din Cuba, trecând prin străzile din New York, și ajungând tocmai pe tărâmurile înghețate ale Mării Barenț, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi, dar și pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.

În „Furios şi iute 8”, lui Vin Diesel i se alătură o distribuție stelară, formată din Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell.  Alături de nou-venita Charlize Theron îi vom regăsi pe Scott Eastwood și pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren.  Filmul e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), și produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell și Vin Diesel.

Filmul rulează la Grand Cinema & More, sala Grand Ultra, dotată cu cea mai nouă tehnologie audio surround din lume: Dolby Atmos. Aceasta cuprinde 52 de boxe care înconjoară întreaga sală și poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente pentru o ambianță sonoră care te va face să simți pe propria piele fiecare detaliu din film.

Iar asta nu e tot! Experiența este completată de cel mai mare ecran din România, de 22.5 metri, și de proiecția dublă 4K, singura din țară de acest fel. În plus, conceptul de black box vine cu pereți și scaune de culoare închisă, pentru ca nimic să nu te distragă de la ceea ce e cu adevărat important: filmul!

Vezi mai jos trailerul filmului „Furios şi iute 8”

https://www.youtube.com/watch?utm_source=newsletter&utm_content=Newsletter-461107-20170421&utm_campaign=Furios+%C8%99i+Iute+8+%C3%AEn+Dolby+Atmos%2C++Sala+Ultra&utm_medium=email&v=FXfEOGPJ-lE

Alte stiri din Film

Ultima oră