S-a deschis al doilea IMAX din România. La Timișoara

20 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
S-a deschis al doilea IMAX din România. La Timișoara

Cinema City a inaugurat cel de-al 23-lea multiplex al companiei, localizat în centrul comercial Shopping City Timişoara. Noul multiplex este unic în Europa Centrală şi de Est, fiind al doilea din reţeaua Cineworld şi unul dintre puţinele din lume ce reuneşte sub acelaşi acoperiş cele mai inovatoare şi impresionante tehnologii cinematografice actuale: IMAX şi 4DX.

 

Mai mult, noua sală T IMAX din Vestul ţării include acum cel mai mare ecran din România, iar sala are 409 locuri.

 

Deschiderea multiplexului din Timişoara reprezintă prima lansare a companiei de anul acesta, după ce, în 2015, Cinema City România a avut un număr record de cinci inaugurări de noi cinema-uri.

 

Cinematograful din Shopping City Timişoara dispune de 13 săli complet digitalizate, care însumează un număr total de 2.531 de locuri.

 

De asemenea, în noul multiplex se găseşte şi cea de-a treia sală 4DX din România, având un număr de 144 de locuri şi oferind o vizionare de film revoluţionară, care activează toate cele cinci simţuri. În 2015, Cinema City a deschis două săli 4DX, prima fiind lansată în mai, în centrul comercial Mega Mall din Bucureşti, iar cea de-a doua în iulie, la Constanţa.  

Alte stiri din Film

Ultima oră