Ce filme vedem din acest week-end la cinema?

18 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce filme vedem din acest week-end la cinema?

Un film românesc de zile mari, participant la Berlin, mai multe de acțiune, un film de desene animate ba chiar și unul interzis sub 18 ani – șase premiere cinematografice numără marele ecran în acest week-end. Să le vedem...

 

Ilegitim

În regia lui Adrian Sitaru, „Ilegitima fost singurul lungmetraj românesc prezent în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, în cadrul secțiunii Berlinale Forum.

Ilegitim”, unul dintre cele mai provocatoare filme românești din ultimii ani, spune povestea a doi frați (Alina Grigore și Robi Urs) și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. 

Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar și actori neprofesioniști din cadrul școlii de actorie InLight - Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu, Mihaela Perianu.

Ilegitim” merită văzut, din foarte multe motive...

ilegitim

 

Kung Fu Panda 3/ Kung Fu Panda 3

Un film de desene animate excelent, “Kung Fu Panda 3” te va bucura și dacă ai trecut de vârsta copilăriei. O intrigă interesantă, o amenințare vădită și un erou care salvează situația – cine altcineva decât mâncăciosul Po – cam despre asta este vorba în film. Puteți alege ântre varianta dublată (profesională) sau cea subtitrată. În cea din urmă opțiune, vocile personajelor aparțin unor actori precum Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Kate Hudson, Lucy Liu, Jackie Chan.

kung fu panda 3

 

London Has Fallen / Cod roșu la Londra

Aceeași mărie, dar cu altă pălărie. Continuarea succesului „Cod Roșu la Casa Albă” se reia ]n aceea;i manieră, cu aceiași Gerard Butler, Morgan Freeman și Aaron Eckhart în rolurile principale. Acțiunea începe la Londra, unde prim ministrul britanic a murit în circumstanțe misterioase. La funeraliile sale participă lideri ai statelor din toată lumea occidentală. Dar, ceea ce începe ca fiind cel mai bine păzit eveniment din lume se transformă într-un complot menit să ucidă preaputernicii zilei, și să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii. Urmează tone de explozii, urmăriri și masacre, extrem de spectaculoase, cu Gerard Butler care își reia, evident, rolul de „indianul talpă iute”. Continuarea o știți.

cod rosu 1

 

Fúsi / Un munte de virginitate

Fúsi a trecut de 40 de ani, dar încă îi lipseşte curajul de a-şi înfrunta maturitatea. Trece ca un somnambul prin viaţa de zi cu zi, în care rutina este cuvântul-cheie. Iată-l însă nevoit să facă o schimbare totală când în viaţa lui apar pe neaşteptate o fetiţă de opt ani şi o femeie de-a dreptul debordantă. Un film cald, dulce-acrișor și deștept.

virginitate

 

Momentum / Momentum: Urmărire disperată

Este al doilea film cu Morgan Freeman care âși are premiera în această săptămână. Olga Kurylenko, Lee Raviv, Jenna Saras, James Purefoy, Morgan Freeman își dau mâna într-o producție de acțiune, plasată în captivantul peisaj al metropolei sud-africane Cape Town. Momentum este o poveste despre crimă, lăcomie și izbândă, populată cu câteva personaje care au de comis un jaf complicat care, însă, devine un cumplit eșec.

momentum

 

Love / Dragoste

Dacă nu vă aduceți aminte de regizorul Gaspard Noe, vă dăm un indiciu. „Ireversibil”. Un film considerat de mulți mult prea explicit sau prea dur, realizat prin 2002. „Love” este din aceeași categorie. Murphy este un american la Paris care intră într-o relație foarte tensionată atât sexual cât și emoțional cu Electra, o tânără ușor instabilă. Fără să știe ce efect ar putea avea asupra relației lor, cei doi o invită în patul lor pe atrăgătoare lor vecină.

Producția este interzisă celor sub 18 ani. Ceea ce pentru unii ar putea fi chiar o recomandare.

Love

 

Dacă vreți să vedeți ce filme au avut premiera trecută în cinematografe, dar care rulează în continuare, citiți AICI.

 

 

Alte stiri din Film

Ultima oră