Antonio Banderas s-a vindecat de Covid-19, după 21 de zile

25 Aug 2020
Antonio Banderas s-a vindecat de Covid-19, după 21 de zile

Actorul spaniol Antonio Banderas, care a fost diagnosticat cu Covid-19, a anunţat pe contul lui de Instagram că a învins boala, publicând şi o fotografie sugestivă.

"După 21 de zile de izolare disciplinat, pot să spun că am învins infecţia cu Covid-19. Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca mine . Curaj pentru toţi cei care se află la jumătatea luptei", a scris actorul pe contul de socializare.

La 10 august, ziua când împlinea 60 de ani, Banderas anunţa că îşi petrece aniversarea în carantină din cauză că este bolnav.

"Voi profita de această izolare pentru a citi, scrie, odihni şi continuând să fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani pe care îi duc încărcaţi cu dorinţă şi speranţă”, declara el.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Después de 21 días de disciplinado confinamiento, puedo decir que he superado la infección por Covid 19. Estoy curado. Va mi pensamiento para aquellos que no lo consiguieron y para los que lo han pasado peor que yo. Ánimo para todos los que están en mitad de la lucha. After 21 days of disciplinary confinement I can say now that today I overcame the Covid 19 infection. I am cured. My thoughts go to those who weren’t as fortunate as me, and to those who suffered more than I did. I also wish strength to the ones who are in the middle of the fight.

Une publication partagée par Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) le

 

Alte stiri din Film

Ultima oră