Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost recent la psiholog. Fata lor se crede băiat

15 Sep 2015
Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost recent la psiholog. Fata lor se crede băiat
 Potrivit Radar Online, actriţa Angelina Jolie şi soţul ei, actorul Brad Pitt, ar fi consultat recent un specialist, pentru a înţelege cauzele tulburărilor de identitate ale fiicei lor Shiloh. „Vrea să fie băiat. Deci a trebuit s-o tundem. Îi place să poarte haine pentru băieţi. Crede că este unul dintre fraţii ei”, mărturisea, în 2010, Angelina Jolie pentru Vanity Fair în legătură cu fiica ei de  9 ani.

Încă de mică, Shiloh a impus să fie apelată cu un prenume masculin, refuzând să poate haine pentru fete, spre deosebire de surorile ei Zahara (10 ani) şi Vivienne (7 ani).

„Refuză să îi spunem Shiloh, vrea să fie chemată John.  A trebuit să folosim acest prenume”, declara deja Brad Pitt în 2008, la talk-show-ul celebrei Oprah Winfrey.

După 7 ani, fata pare la fel de hotărâtă. Shiloh (sau John) se îmbracă precum un băiat, reafirmându-şi apartenenţa la sexul opus.

În decembrie 2014 a ales un elegant costum negru pentru a se prezenta pe covorul roşu la avanpremiera filmului „Invincible”, alături de tatăl său şi de cei doi fraţi mai mici. În viaţa de zi cu zi preferă confortul unui tricou şi unor pantaloni trei sferturi, optând deseori pentru un chimono închis la culoare. Încălţată în pantofi sport, ea este cea care îi însoţeşte şi protejează pe fraţii mai mici când familia se deplasează în cele patru colţuri ale lumii.

Întrebarea este dacă este doar un proces clasic legat de copilărie sau de o tulburare de identitate sexuală.

Potrivit Radar Online, Angelina şi Brad ar fi decis să facă apel la un specialist pentru a înţelege mai bine ce se petrece cu fata lor. Un apropiat al familiei a confirmat informaţia, scrie Paris Match.

„Brad şi Angelina vor ce e mai bun pentru Shiloh.  Vor ca ea să se simtă iubită şi înconjurată de cei dragi. Shiloh este foarte încăpăţânată şi a insistat să poarte haine pentru băieţi timp de peste şase ani”, spune sursa citată.

Dacă este prea devreme pentru a spune dacă este un copil trans, sursa citată afirmă că Shiloh ar putea evolua în cursul adolescenţei. Poate fi un băiat ratat şi să devină cea mai feminină dintre femei mai târziu. Nu există răspuns concret. Brad şi Angelina se implică şi vpr să îi ofere cel mai bun cadru familial. Cel mai rău lucru pe care l-ar putea face ar fi să o forţeze să poate rochi şi să se joace cu păpuşile”, mai spune sursa citată.

 

 

Alte stiri din Film

Ultima oră