A murit Roger Moore

23 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
A murit Roger Moore

Actorul Roger Moore, cunoscut mai ales pentru rolul James Bond, a murit la vârsta de 89 de ani, a anunţat familia, conform BBC. El a jucat rolul celebrului spion în șapte filme Bond, inclusiv Live and Let Die și Spy Who Loved Me.

Familia actorului a confirmat vestea morţii acestuia pe Twitter, spunând că a murit după "o luptă scurtă, dar curajoasă cu cancerul". " Cu inimile îndurate, trebuie să vă împărtăşim vestea îngrozitoare că tatăl nostru, Sir Roger Moore, a murit astăzi. Suntem toţi devastaţi de durere", au scris copiii actorului pe Twitter.

 

 

"Îţi mulţimim tată că ai fost tu, că ai fost foarte special pentru atât de mulți oameni", se mai arată în declaraţia copiilor actorului.

"Dragostea cu care a fost înconjurat în ultimele sale zile a fost atât de mare încât nu poate fi cuantificată doar în cuvinte", spun Deborah, Geoffrey și Christian.

"Gândurile noastre merg acum să o susțină pe Kristina [soția lui] în acest moment dificil". "Știm că dragostea și admirația noastră vor fi amplificate în întreaga lume, de oameni care l-au cunoscut pentru filmele sale, pentru emisiunile sale de televiziune și pentru munca sa pasională pentru UNICEF pe care a considerat-o a fi cea mai mare realizare a sa", mai spun cei trei copii.

Sir Roger Moore, care a murit în Elveţia, va fi o înmormântat la Monaco, în cadrul unei ceremonii private, conform propriilor dorinţe. 

Alte stiri din Film

Ultima oră