Vladimir Putin, conferință de presă MARATON.
ANUNȚUL NEAȘTEPTAT făcut de purtătorul de cuvânt al președintelui rus

16 Apr 2015
Vladimir Putin, conferință de presă MARATON. <br />ANUNȚUL NEAȘTEPTAT făcut de purtătorul de cuvânt al președintelui rus
 Astazi are loc traditionala conferinta de presa anuala sustinuta de presedintele Vladimir Putin. Timp de cateva, liderul rus va încerca să răspundă la întrebările ruşilor legate de problemele cu care se confruntă. Spre deosebire de alti ani, de aceasta data Putin nu va raspune niciunei intrebari din strainatate. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.  
 
Este a 13-a participare a lui Vladimir Putin intr-un asemenea format de dialog cu cetatenii sai, eveniment care va fi transmis de principalele canale de televiziune din Rusia. 

URMARESTE LIVE CONFERINTA ANUALA A LUI VLADIMIR PUTIN
 
În ultima săptămână, orice cetatean al Federatiei Ruse, din orice regiune s-ar fi aflat, a avut posibilitatea sa-i adreseze o intrebare liderului de la Kremlin. "Pana acum am primit 1,2 milioane de apeluri telefonice, 24.000 de MMS-uri, 285.000 de SMS-uri, 6.500 de clipuri video si 190.000 de emailuri", a spus Peskov. 
 
Toate au fost centralizate de un call center, la acest demers participand un numar mare de organizatii, companii si angajati, potrivit lui Peskov, conform Itar-Tass. Miercuri seara s-au adunat aproape doua milioane de intrebari, iar in orele de varf operatorii trebuiau sa prelucreze si 3000 de apeluri pe minut.
 
In sala special amenajata din imediata apropiere a Kremlinului vor fi prezente 260 de persoane: politicieni, jurnalisti, veterani si alte persoane publice din Rusia.

Anul trecut, Vladimir Putin a vorbit timp de 3 ore si 55 de minute, in timp ce in 2013 a stabilit un record de 4 ore si 47 de minute. (V.M.)
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră