"N-ai făcut, te-am f...t", filozofia unui "pește" față de fetele scoase la "produs" pe străzile Londrei (VIDEO)

26 Apr 2016 | scris de Cristi Semeghin

Investigația Al Jazeera este structurată în patru părți evidențiind domeniile în care sclavia reprezintă unul dintre modelele economice pentru dezvoltarea unei afaceri de succes - spălătoriile auto, fermele de cannabis, industria sexului și traficul de persoane.

Românii noștri nu aveau cum să se țină deoparte de o asemenea poveste. E proxenet, "pește" în limbaj de cartier și are cam 20 și ceva de ani.
Nu pozează într-un băiat foarte rău, e adevărat nu l-ar fi ajutat nici fizicul să se plieze pe un astfel de rol, lasând să se înțeleagă că e cerebral și să își construiește cu pași mici afacerea, fiind deocamdată mulțumit de faptul că cele patru fete pe care le scoate la "produs" în fiecare seară pe străzile din East London îi asigură depărtarea de orice ar însemna muncă.
"Am patru femei și le trimit pe stradă, iar eu stau acasă. Plătesc pe cineva să le țină sub supraveghere. Muncesc nonstop, în fiecare zi. Trebuie să devină o rutină pentru ele, în momentul în care s-au trezit trebuie să-și spună "Trebuie să mă duc la muncă!"", epatează "peștele" în fața jurnaliștilor.

Se simte dator să explice și cum funcționează relația sa cu fetele pe care le exploatează, accentuând pe faptul că nu are nevoie de violență pentru a le controla, ci doar de amenințări, ca și cum n-ar fi același lucru.
"Există metode noi pentru a controla o fată. Trebuie să cunoști femeia, să știi lucrul ei cel mai prețuit. Atât îi zic:"N-ai făcut, te-am f...t!". De ce să dau eu o palmă când pot să le enervez și să le bat cu cuvintele, să le distrug psihic".

Scârbă e un cuvânt prea slab pentru a descrie sentimentul pe care îl încearcă orice persoană care are principii morale atunci când dai cu ochii de un astfel de individ, care consideră că are drepturi asupra vieților altora.
Dintre soluții, cea cu reeducarea, cu reconversia socială par la fel de credibile ca și miturile antichității, pedepse mai mari, cele care să-i pună pe gânduri înainte de-a a apuca o astfel de cale, doar frica de ceea ce li s-ar putea întâmpla lor îi mai poate opri.

 

Urmăriți documentarul integral realizat de televiziunea Al Jazeera

Alte stiri din Externe

Ultima oră