Mărturii. „Trump era complet obsedat de mine”

22 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Mărturii. „Trump era complet obsedat de mine”

 

Nu au trecut decât ore de la învestire şi acuzele la adresa lui Donald Trump continuă şi sunt parcă amplificate. Una dintre ele îi aparţine unei actriţe.

Kristen Stewart, cunoscută publicului pentru rolul din trilogia "Amurg", a declarat la Festivalul de film independent de la Sundance că Donald Trump a fost obsedat de ea în 2012, amintind că atunci preşedintele scria pe Twitter mesaje prin care îl îndemna pe Robert Pattison, partenerul actriţei, că ar trebui să o părăsească.

Donald Trump "era complet obsedat de mine" (...), ceea e pe deplin nesănătos", a spus Kristen Stewart vineri amintind de o serie de mesaje scrise pe Twitter în 2012 de cel care a devenit preşedintele Statelor Unite, informează News.ro.

În acele mesaje Trump îi reproşa indirect lui Kristen Stewart că a fost infidelă şi îl soma pe Robert Pattinson, partenerul ei, să o părăsească. "Toată lumea e de acord cu mine că Robert Pattison trebuie să o părăsească pe Kristen Stewart. În câţiva ani o să-mi mulţumeşti. Fii deştept!", suna unul dintre mesaje..

Alte stiri din Externe

Ultima oră