SPARGE ȘTIRILE! Michael Douglas mai are doar trei luni de trăit!

29 Ian 2016 | scris de Cristi Semeghin
SPARGE ȘTIRILE! Michael Douglas mai are doar trei luni de trăit!

Astăzi, lumea toată s-a cutremurat la citirea manșetei National Enquirer, care "spărgea știrile" cu vestea că Michael Douglas mai are doar trei luni de trăit!

Cum au ajuns reporterii tabloidului american la această concluzie? Simplu, l-au văzut ieșind din clinica în care și-a tratat cancerul faringian, și au inventat o pseudo-sursă care să confirme anonim că actorului i-ar fi recidivat afecțiunea.

În rețetă a mai fost adăugat un pic de îngrijorare citită pe fața soției lui Douglas, Catherine Zeta-Jones, o trecere în revistă a bătăliei sale cu cancerul și gata, au decretat că peste doar trei luni i se va cânta prohodul...

Ce lipsește din această știre, evident doar adevărul, pentru că Michael Douglas are mai mult de trei luni de trăit, iar în momentul în care evenimentul se va întâmpla, căci nimeni nu scapă în viață din viață, decesul său nu va surveni în urma cancerului faringian, pentru că s-au împlinit deja cinci ani fără ca această afecțiune să recidiveze, perioadă considerată în lumea medicală drept o garanție că nici nu o va mai face. Informații furnizate de jurnaliști care încă își fac meseria și o fac relatând adevărul.

Sub același titlu veți găsi o mulțime de website-uri românești care s-au aruncat, de dragul senzaționalului, pe drumul pe care l-a deschis National Enquire.

Alte stiri din Externe

Ultima oră