Sinéad O'Connor a anunțat pe Facebook că vrea să se sinucidă

30 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
Sinéad O'Connor a anunțat pe Facebook că vrea să se sinucidă

Sinéad O'Connor ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, duminică, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Cântăreața irlandeză a scris că a luat o "supradoză" de droguri sau de medicamente, exprimându-și durerea că nu mai poate avea legături cu familia sa, din cauza unui "oribil lanț de trădări", relatează AFP

"Am luat o supradoză. (...) Nu există alt mod de a obține respect. Nu sunt la mine acasă, sunt într-un hotel, undeva în Irlanda, sub un alt nume (...) Dacă nu aș fi publicat asta, copiii mei și familia nici nu ar fi știut. Aș putea fi moartă de mai multe săptămâni fără ca ei să știe", mai este scris în mesaj.

Potrivit unei surse din rândul poliției irlandeze, cântăreața a fost "localizată în condiții de siguranță" și primește îngrijiri medicale. 

Sâmbătă, pe Facebook, Sinéad O'Connor a scris că a încheiat legăturile cu industria muzicală: "Muzica s-a încheiat pentru mine. Muzica a făcut asta. M-a făcut invizibilă chiar și pentru copii mei. Mi-a ucis sufletul. Nu mă voi întoarce niciodată la muzică". (V.M.)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră