O nouă tragedie, zeci de victime. Atac armat asupra unui centru pentru persoanele cu handicap

02 Dec 2015 | scris de Magda Marincovici
O nouă tragedie, zeci de victime. Atac armat asupra unui centru pentru persoanele cu handicap

Serviciile de poliție ale orașului au indicat într-un mesaj pe Twitter că ar fi între unul și trei suspecți posibili și că incidentul este în derulare. Brigada locală a pompierilor a precizat că sunt 20 de vicime.

Purtătorul de cuvânt al Centrului Medical Loma Linda, situat în apropierea locului unde au avut loc împușcăturile, a spus că este așteptata transportarea victimelor de la un minut la altul.

Potrivit AFP, autoritățile nu au precizat dacă sunt morți printre victime.

Președintele Barack Obama a fost informat asupra situației și a cerut să fie ținut la curent cu evenimentele, a indicat un responsabil de la Casa Albă.
Televiziunile americane difuzează imagini cu zeci de persoane care ies în grabă, cu mâinile ridicate, în parcarea unei clădiri înconjurată de polițiști înarmați.

Potrivit media americană, focurile de armă au avut loc la Inland Regional Center, centru destinat persoanelor cu handicap.

Atacul armat a avut loc în apropierea unui teren de golf.

Acest nou atac are loc la mai puțin de o săptămână după un altul ce a avut loc în vestul Statelor Unite, când un bărbat a intrat într-un centru de planificare familială din Colorado și a tras în trei persoane, dintre care un polițist, și a rănit mai multe persoane, înainte de a fi arestat.

Alte stiri din Externe

Ultima oră