Un șofer român a rămas blocat cu TIR-ul într-o grădină, fiindcă așa îi arăta GPS-ul

04 Feb 2016
Un șofer român a rămas blocat cu TIR-ul într-o grădină, fiindcă așa îi arăta GPS-ul

După românul de la granița cu Cehia care a ajuns într-o casă şi tractoristul din Germania care a ajuns pe autostradă la 400 de kilometri de destinație. 

Cotidianul austriac Die Presse prezintă cazul unui șofer român care a rămas blocat cu TIR-ul într-o grădină, fiindcă sistemul de navigație îi arăta că acolo ar fi drumul corect.

Într-o dimineață, locuitorii cartierului Vosendorf, de la marginea Vienei, s-au trezit cu un oaspete nedorit. Un tir a blocat aleea prietonală dintre grădinile a două case.

„În zona Shopping City Sud nu mai eram sigur pe unde sunt, dar am avut încredere în sistemul de nagivație”, a declarat șoferul.

Deși drumul devenea tot mai îngust, el nu s-a oprit și a continuat să rupă garduri, ziduri, o oglindă și un stâlp de iluminat.

Șoferul român și-a dat seama că a rămas blocat și nu poate continua abia la ora unu noaptea, așa că s-a culcat și a așteptat să vină dimineața.

Pompierii s-au chinuit ore în șir să scoată tirul, fiind nevoiți să mute mai mulți stâlpi de iluminat, dar și bariera de la capătul drumului. Într-un final, ei au reușit să elibereze tirul, iar șoferul român și-a continuat drumul. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră