PREMIERĂ în Familia Regală a Marii Britanii! Un văr al Reginei Elisabeta a II-a a făcut un ANUNȚ NEAȘTEPTAT

19 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
PREMIERĂ în Familia Regală a Marii Britanii! Un văr al Reginei Elisabeta a II-a a făcut un ANUNȚ NEAȘTEPTAT

În vârstă de 53 de ani, Mountbatten a afirmat că se simte ușurat după ce, în sfârșit, a vorbit despre homosexualitatea sa, însă a recunoscut că nu se simte pe deplin confortabil cu faptul că este gay.

Vărul reginei Elisabeta a II-a, care are trei copii cu fosta sotie, Penelope (Penny) Thompson, a dezvăluit, duminică, pentru publicația Mail on Sunday, că a întâmpinat dificultăți majore pe parcursul vieții din cauza sexualității sale.

"Penny știa despre mine înainte de a ne căsători. I-am spus că eram bisexual, că eram atras de ambele sexe. A fost înțelegătoare și îi voi fi întotdeauna recunoscător", a declarat Ivar Mountbatten, care este stră-stră-strănepot al reginei Victoria.

lord

El a spus că și-a găsit de curând fericirea, în persoana lui James Coyle, un manager al unei companii aeriene, cu care a încheiat un parteneriat civil și pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în stațiunea montană Verbier.

"Coming out (anunț prin care o persoană își dezvăluie homosexualitatea în mod public - n.red.) este o sintagmă atât de amuzantă, însa eu exact asta am făcut, chiar dacă pe o cale ocolită. Am ajuns într-o etapă a vieții mele în care mă simt fericit. Pentru mine, a fost o veritabilă călătorie pentru a ajunge în acest punct", a mai spus Ivar Mountbatten, cel mai tânar dintre copiii marchizului și marchizei de Milford Haven.

_______________________________

Ce mai puteți citi pe miscareaderezistenta.ro:

Șefa ANM, despre ce se va întâmpla cu vremea în zilele următoare. Ce ne așteaptă la IARNĂ

Tatiana Maslany, românca premiată cu Emmy pentru cea mai bună actriță

POLIŢIŞTII AVERTIZEAZĂ: mare grijă la plăţile pe internet! PRIMA REGULĂ înainte de a efectua tranzacţii online

Alte stiri din Externe

Ultima oră