Obama urmează să facă un ANUNȚ ISTORIC. "Va fi pe primele pagini ale ziarelor din toată lumea!" (VIDEO)

26 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Obama urmează să facă un ANUNȚ ISTORIC.

Bassett, în vârstă de 69 de ani, cunoscut în mass-media internaționale pentru eforturile sale de a dezvălui adevărul despre existența extratereștrilor, a spus că este convins că în acest an se va face cel mai important anunț din istoria omenirii.

"Se va întâmpla în acest an și va fi pe primele pagini ale ziarelor din întreaga lume. Va fi cea mai importantă știre din istorie. Nu știu cine va câștiga alegerile prezidențiale din SUA, dar cred că președintele Obama este cel care va face acest anunț, iar câteva zile mai târziu va face același lucru și David Cameron", a declarat Steve Bassett.

De ce în 2016? Ei bine, în ianuarie, Hillary Clinton, a promis că va "lămuri" problema OZN-urilor şi a misterioasei "Zone 51" dacă va deveni urmatorul preşedinte al Americii.

Mai mult, candidatul democrat la Preşedinţia SUA a spus că este posibil ca planeta noastră să fi fost deja vizitată de extratereştri.

Anterior, John Podesta, şeful campaniei lui Hillary Clinton, ceruse publicarea tuturor documentelor privind OZN-urile deoarece "poporul american poate face faţă adevărului".

Anul trecut, Podesta a scris pe Twitter că marele lui regret pe anul 2014, înainte de a se retrage din funcţia de consilier la Casa Albă, este că nu s-a asigurat că documentele despre OZN-uri vor fi date publicităţii.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră