O întreagă familie, mamă, tată şi doi copii, a dispărut misterios

01 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
O întreagă familie, mamă, tată şi doi copii, a dispărut misterios

Poliţia franceză anchetează o posibilă crimă după ce o familie din vestul ţării -mamă, tată, fiu şi fiică - a dispărut misterios acum două săptămâni, relatează BBC. Au fost găsite urme de sânge, care se potrivesc cu ADN a trei dintre cei patru membri ai familiei dispărute.

De la dispariţia lor nu a fos semnalată nici o activitate legată de conturile bancare sau de pe telefoanele mobile ale dispăruţilor. Conform relatărilor, tatăl a suferit în trecut o depresie, iar băiatul are probleme psihice.

Familia Troadec - Pascal şi Brigitte, ambii de 50 de ani, fiul Sebastien, 21 de ani, şi fiica Charlotte, 18 - au fost văzuţi ultima dată la 16 februarie. Dispariţia acestora a fost semnalată autorităţilor de sora lui Brigitte.

Anchetatorii au cercetat cele două etaje ale casei familiei de lângă Nantes şi au găsit pete de sânge pe telefonul mobil al lui Sebastien şi pe ceasul lui Brigitte, a declarat procurorul Pierre Sennes.

Urme de sânge au mai fost găsite sub scări şi arată ca şi cum cineva ar fi încercat să-i târască. Paturile erau desfăcute, cearşafuri puse la uscat, rufe încă ude în maşina de spălat, iar mâncarea scoasă din frigider. "Este ca şi cum viaţa în această casă ar fi încremenit", mai spune procurorul. 

Cele două maşini ale familiei erau parcate în faţa casei, dar anchetatorii nu au găsit încă maşina lui Sebastien. El a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii în 2013, când era minor, pentru că a proferat ameninţări cu moartea pe blogul său, spune procurorul. 

Ziarul francez Le Monde relatează că Sebastien a scris pe forumul unui site de jocuri video: "Ce urăsc cel mai mult? Imaginea mea" şi "Ce mă face trist? Viaţa mea."

Iar pe Twitter a scris: "Dacă cineva ar şti cu adevărat ce este în mintea mea, ar crede că sunt un nebun lipsit de moralitate". Ancheta deschisă de procurori este pentru omor, răpire şi privare de libertate, spun procurorii.

Alte stiri din Externe

Ultima oră