"Nu faceți sex!", sfatul serviciilor secrete pentru oficialii prezenți la summit-ul G20

05 Sep 2016 | scris de Cristi Semeghin

Cu grija potențialelor breșe de securitate ce pot fi accesate de chinezi, serviciile secrete britanice au făcut o serie de recomandări delegației guvernului Majestății Sale Elisabeta a II-a, care a fost prezentă la summit-ul G20, ce a avut loc la Hangzhou, în China, informează The Independent.

Așa că, primul avertisment a fost cel asupra implicării în relații sexuale cu vreuna din atrăgătoarele însoțitoare ale delegației, fiind cunoscut antecedentul petrecut în 2008, când un membru al delegației conduse de prim-ministrul Gordon Brown a prea-poftit la o chinezoaică, pe care a adus-o în camera sa de hotel, iar dimineața s-a trezit fără ea, dar și fără smartphone-ul său Blackberry și o seamă de documente importante.

De asemenea, fiindcă nimănui nu-i prea place ca pe internet să apară imagini așa cum l-a făcut mama lui, britanicilor li s-a recomandat să nu se dezbrace cumva înainte de-a se băga în pat, ci de-abia după, sub cearceaf.

În privința securității cibernetice, membrii delegației au fost sfătuiți să utilizeze telefoane provizorii, nu pe cele oficiale, deoarece informațiile pe care le conțineau erau vulnerabile, putând fi descărcate chiar cu ajutorul cablurilor de alimentare furnizate de hotel.

Și dacă pe vremuri trebuia să te ferești de darurile grecilor, în ziua de astăzi cele de la chinezi trebuie privite cu aceeași circumspecție, în special cele electronice - stick-uri USB, încărcătoare de telefon, etc.

Alte stiri din Externe

Ultima oră