Motivul ireal pentru care un imigrant irakian a violat cu bestialitate un băiețel de zece ani

06 Feb 2016 | scris de Cristi Semeghin
Motivul ireal pentru care un imigrant irakian a violat cu bestialitate un băiețel de zece ani


Un băiețel în vârstă de zece ani a fost violat de un imigrant irakian la o piscină din Viena, în urma acestei agresiuni sexuale fiind necesară spitalizarea sa.

Intervenția poliției și a unui echipaj de urgențe medicale a fost solicitată de unul dintre salvamarii piscinei, căruia băiețelul, cu ochi în lacrimi, îi mărturisise agresiunea, în timp ce imigrantul folosea în continuare facilitățile piscinei, distrându-se sărind de la trambulină.

Agresorul a fost arestat de polițiștii sosiți la fața locului și în timpul interogatoriului a motivat că a comis oribila faptă pentru că avea o urgență sexuală, din cauza abstinenței ce depășise patru luni.

Irakianul, care a ajuns în Austria pe data de 5 septembrie, pe filiera balcanică, lucrează ca șofer de taxi în Viena.
Imigrantul a declarat polițiștilor că nu s-a putut abține din cauza energiei sexuale prea mari, că era conștient că fapta comisă este interzisă în orice țară din lumea asta și că știe că a comis o "greșeală", că "nu a intenționat să-l sperie pe băiețel" și că nu este întotdeauna bolnav, având o soție în țara natală.

Incidentul s-a petrecut pe 2 decembrie 2015, dar inițial autoritățile austriece nu l-au făcut public, din cauza indicațiilor privind sensibilitatea publicului față de agresiunile comise de imigranți, care "au trecut prin multe", dar, presiunea exercitată de numeroasele postări pe Facebook ce făceau referire la această faptă oribilă au forțat în cele din urmă o intervenție oficială.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră