Fondatorul Facebook a devenit tată pe 1 decembrie. Mark Zuckerberg a arătat-o lumii pe fiica sa, Max

02 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
Fondatorul Facebook a devenit tată pe 1 decembrie. Mark Zuckerberg a arătat-o lumii pe fiica sa, Max

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan au devenit părinţi. Ieri, soția fondatorului Facebook a născut o fetiţă, pe Max. Vestea cea mare a fost dată de Zuckerberg pe contul personal de Facebook.

"Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să anunţăm venirea pe lume a fiicei noastre, Max", a scris Mark Zuckerberg pe rețeaua de socializare.

Forndatorul Facebook a anunţat că, pentru a celebra acest moment, el şi partenera lui de viaţă vor dona 99% din acţiunile pe care ei le deţin la Facebook – adică aproximativ 45 de miliarde de dolari – unei noi organizaţii numite „Chan Zuckerberg Initiative”, care „promovează egalitatea” şi care va finanţa proiecte de învăţare, de cercetare şi care au scopul de a construi “comunităţi puternice”.

Mark şi Priscilla au publicat chiar și o scrisoare adresată fiicei lor, în care își exprimă dorința ca fiica lor să crescă „într-o lume mai bună decât cea de azi”.

„Dragă Max, Eu şi mama ta nu avea cuvinte pentru a descrie speranţa pe care ne-o dai pentru viitor. (…) Max, te iubim şi simţim că avem o mare responsabilitate pentru ca lumea să fie un loc mai bun pentru tine şi pentru toţi copii. Cu dragoste, mama şi tata”, a mai scris Zuckerberg pe Facebook. (V.M.)

Alte stiri din Externe

Ultima oră