Hillary Clinton, aproape de leșin, ajutată de agenți să urce în mașină (VIDEO)

12 Sep 2016 | scris de Cristi Semeghin
Hillary Clinton, aproape de leșin, ajutată de agenți să urce în mașină (VIDEO)

Surse din cadrul serviciilor de securitate au declarat pentru NBC și Fox News că Hillary Clinton a trebuit să fie sprijinită de însoțitorii săi, și, în timp ce era ajutată să urce în mașină, și-a pierdut unul dintre pantofi.

După incident, Hillary Clinton s-a îndreptat către locuința fiicei sale, Chelsea, de unde a ieșit după ceva timp, părând că și-a revenit. Hillary le-a făcut cu mâna susținătorilor și a declarat că se simte bine și că este o zi minunată la New York.

Speculațiile făcute pe seama sănătății lui Hillary Clinton, evident făcute de susținătorii lui Trump, se vor înțeți probabil după acest episod, după ce, duminică, timp de două ore nu a fost difuzată nicio informație oficială referitoare la incidentul petrecut la ceremonia comemorativă.

În cursul serii, medicul personal al lui Hillary Clinton a transmis presei un comunicat prin care a anunțat că fosta primă-doamnă fusese diagnosticată vineri cu penumonie și că era sub tratament cu antibiotice. Asta după ce, surse din anturajul candidatei democrate dădeau vina pe căldură, deși în New York a fost o vreme cât se poate de plăcută.

<p

Alte stiri din Externe

Ultima oră