Părinții pilotului sinucigaș de la Germanwings rup tăcerea. Unde au decis să se exprime

04 Apr 2016 | scris de Istvan Deak
Părinții pilotului sinucigaș de la Germanwings rup tăcerea. Unde au decis să se exprime

Aceștia au ales să dea anunț într-un ziar local. “Vrem să le mulțumim tuturor care în ultimul an au fost alături de noi în această teamă, neînțelegere, neliniște, disperare și doliu nemărginit, de a suporta această pierdere ce ne-a înconjurat.

Mulțumim locuitorilor din Montabauer pentru unitatea lor și respectarea spațiului privat. Mulțumim preotului, companiei de pompe funebre pentru discreție, prietenilor lui Andi, vecinilor și celor peste 100 de persoane care au onorat invitația la înmormântare.

Am pierdut un om minunat și valoros. Pentru tine: Ne e foarte dor de tine. Ești și vei rămâne în inimile noastre”, este mesajul părinților.

Anunțul a ajuns repede în tabloidul Bild, care a contactat rudele câtorva victime, ca să își exprime părerea despre acest demers. Aceștia au mărturisit că mesajul parintilor lui Andreas Lubitz a fost primit cu amărăciune.

“Noi ne putem vizita copilul doar la mormânt, iar familia Lubitz își descrie fiul ca pe un om valoros. Furia noastră nu poate fi exprimată în cuvinte”, au declarat părinții, pentru sursa citată.

Libris.ro

Alte stiri din Externe

Ultima oră