E chiar bun! Cum a făcut Trump 16 miliarde de dolari în doar 27 de minute! (VIDEO)

12 Iul 2017 | scris de Cristi Semeghin
E chiar bun! Cum a făcut Trump 16 miliarde de dolari în doar 27 de minute! (VIDEO)

Nu e pe placul multora, îl consideră necioplit, lipsit de maniere și cu un discurs departe de ceea ce oferea publicului predecesorul lui, Barrack Obama.

E într-un scandal continuu cu media, jignește mârlănește, aproape ca o țață, pe oricine are ceva de comentat în privința lui.

Îl doare-n fund de încălzirea globală și nu semnează Tratarul de la Paris.

Se zvonește că ar putea fi suspendat din funcția de președinte, din cauza sprijinului primit din partea Rusiei în campania electorală, și zilnic apar probe noi despre legăturile dintre colaboratorii săi și ruși.

Doamnelor și domnilor, președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump!

În orice caz, tipul e bun în ceea ce face și, spre surprinderea tuturor, americanii s-ar putea sa-i ofere și un al doilea mandat la Casa Albă!

Un exemplu elocvent despre ce poate Trump este oferit chiar de conferința de presă din Grădina cu Trandafiri, la Casa Albă, la care a participat și președintele României, Klaus Iohannis.

După 27 de minute de muncă în fața publicului, Trump a reușit să câștige, nu pentru sine, ci pentru SUA, nu mai puțin de 16 miliarde de dolari.

Și asta doar din vorbe, nu? După ce a înfierat Qatarul, de i-au mers fulgii, pe care l-a urecheat pentru că finanțează terorismul, Qatarul a admis că nu e corect și a subscris cu o comandă de armament american în valoare de 12 miliarde de dolari

În continuarea conferinței de presă din 9 iunie, Trump ne-a onorat cu niște vorbe frumoase despre cât de parteneri strategici suntem noi cu ei, și am devenit "patrioți" ... marți, Departamentul american de Stat a aprobat o posibilă vânzare de sisteme de rachete de apărare Patriot către România în valoare de 3,9 miliarde de dolari.

Suntem Patriot! Singura șansă ca buzunarele noastre să nu fie întoarse pe dos este ca investitorii aia americani chiar să năvălească în România, după ce se vor fi simțit în siguranță că nu orice bombardea ce zboară pe cer, ar fi gata să cadă peste țărișoara noastră. 

În rest. "avem" spitale, "avem" educație, "avem" cultură, "avem di tăti!"....

Alte stiri din Externe

Ultima oră