Donald Trump a explicat americanilor că Belgia e un oraș frumos (VIDEO)

16 Iun 2016 | scris de Cristi Semeghin
Donald Trump a explicat americanilor că Belgia e un oraș frumos (VIDEO)

La o întâlnire cu alegătorii din Atlanta, Georgia, ce a avut loc miercuri, Trump, obișnuit postura de a se adresa mulțimii, dar alergic la geografie a declarat că "Belgia este un oraș frumos".

Reacția din partea contracandidatei sale, Hillary Clinton, nu a întârziat să apară, gafa lui Trump fiind publicată pe contul său de Twitter, clipul video fiind însoțit de mesajul: "Un mesaj de la potențialul tău viitor președinte, despre geografie".

Discutând despre același subiect, în ianuarie, Trump afirma că viața la Bruxelles echivalează cu a trai într-o "gură de iad", din cauza fapului că populația musulmană nu a fost asimilată.
"Mergeți la Bruxelles, mergeți la Paris … Se întâmplă ceva acolo și nu e bine. Acolo unde vor să impună legea Sharia, trebuie să existe o acțiune de asimilare", spunea candidatul republicanilor la Președinție.

Dacă este să discutăm pe o temă ce ne este mult mai apropiată, probabil că, în viziunea lui Trump, România colcăie de vampiri care vorbesc limba rusă, sau engleză cu accent rusesc! :) 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră