Condamnați la moarte pentru că sunt considerați vrăjitori, drama unor copii africani (FOTO)

13 Feb 2016 | scris de Cristi Semeghin
Condamnați la moarte pentru că sunt considerați vrăjitori, drama unor copii africani (FOTO)

Drama înfățișată se petrece în Africa, în Nigeria și probabil că nu este singurul loc de pe planetă în care întâlnești copii a căror ochi nu radiază, așa cum ar trebui, fericire, bucuria de a trăi și a descoperi lucruri noi în fiecare zi.  Alungați, dezbrăcați înfometați, fără mângâiere și fără alinare răzbesc de cele mai multe pe drumul către moarte, decât spre cel al vieții, copii care nu știu ce înseamnă joaca, a căror zile sunt un chin al supraviețuirii.

"Am văzut multe, în ultimii trei ani pe care i-am petrecut în Nigeria. V-am cruțat de multe din experiențele pe care le-am trăit în cadrul operațiunilor de salvare. Mii de copii sunt acuzați de vrăjitorie. Am văzut copii torturați, copii morți, copii înspăimântați. Aceste imagini arată motivul pentru care am început această luptă, pentru care mi-am vândut bunurile și pentru care am plecat în acest teritoriu necunoscut", a scris Anja Ringgren Lovén pe contul său de Facebook.

Băiețelul din imagini a primit numele Hope (Speranță) poate că încă există speranță că oamenii vor învăța înainte de a fi prea târziu, nu să se iubească, ci măcar să se accepte unii pe ceilalți, așa cum sunt.

Citiți și:

Gigi Becali = Churchill și Sf. Augustin, așa zice un conferențiar universitar!

VIDEO. Fenomene paranormale la Huși. O familie s-a prezentat în stare de șoc la spital

drama_copii_africa

drama_copii_africa

drama_copii_africa

drama_copii_africa

Alte stiri din Externe

Ultima oră