Colecția de mașini a lui Michael Schumacher va fi transferată în Germania

07 Oct 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Colecția de mașini a lui Michael Schumacher va fi transferată în Germania


Colecția va fi transferată în apropierea orașului natal al lui Schumi, cum este alintat fostul campion. Anunțul a fost făcut de managerul de presă al acestuia.
Viitorul centru Motorworld, care urmează să își deschidă porțile spre sfârșitul lui 2017, la Koln, va expune, colecția lui Schumacher pentru prima oară, scrie ouest-france.fr.
Fanii vor putea să vadă karting-urile folosite la începutul carierei sale, vehiculele sale sport, trofeele, precum și mai multe modele de mașini de Formula 1 cu care Schumacher a devenit de șapte ori campion mondial, a precizat managerul de comunicare Sabine Kehm.
A fost încheiat un acord cu Motorworld, pentru ca această colecție unică să poată fi văzută gratuit. ”Familia lui Michael Schumacher ține foarte mult ca toți fanii interesați de colecția lui Michael să o poată vedea fără a plăti bilet la intrare”, a spus Kehm.
Alte două motive au atârnat în balanță pentru aducerea colecției la Motorworld: apropierea de Kerpen, de unde este originar Michael Schumacher, și pasiunea pentru automobilism care caracterizează centrul.

Alte stiri din Externe

Ultima oră