Amenințare cu bombă pe un aeroport din Amsterdam (VIDEO)

02 Ian 2016 | scris de Cristi Semeghin
Amenințare cu bombă pe un aeroport din Amsterdam (VIDEO)

Terminalul a fost închis de polițiști timp de 20 de minute.

Martorii povestesc că pasagerii aflați în preajma bărbatului au început să fugă îngroziți, părăsindu-și bagajele. Bărbatul a fost reținut de forțele de ordine și interogat asupra motivelor care i-au determinat comportamentul, asupra sa nefiind găsit niciun dispozitiv exploziv.

"Bărbatul se afla în terminalul de plecări cu numărul trei când pasagerii l-au auzit strigând de mai multe ori că are o bombă asupra sa. Destul de panicați, aceștia au contactat poliția", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei militare olandeze.

"Am stabilit că este vorba de o alarmă falsă şi că bărbatul este singurul suspect. Acum vrem să aflăm care a fost motivul pentru care a lansat această alarmă falsă. Intregul incident a durat între 20 şi 30 de minute", a adăugat acesta.

Probabil că pe fondul amenințărilor reale, în care viețile oamenilor chiar sunt puse în pericol, vor mai exista astfel de incidente, în care persoane cu ceva instabilitate psihică vor dori să fie în centrul atenției printr-un astfel de comportament.

Alte stiri din Externe

Ultima oră