Mesajul ascuns transmis de Hillary Clinton, în timpul discursului susținut după pierderea alegerilor (VIDEO)

10 Noi 2016 | scris de Veronica Micu
Mesajul ascuns transmis de Hillary Clinton, în timpul discursului susținut după pierderea alegerilor (VIDEO)

Clinton și-a exprimat speranța că Trump va fi un președinte de succes pentru toți americanii.

"Noaptea trecută (n.r marți noaptea) l-am felicitat pe Donald Trump și m-am oferit să lucrez cu el în numele țării noastre. Sper că el va fi un președinte de succes pentru toți americanii. (...) Acesta nu este rezultatul pe care l-am dorit și pentru care am muncit din greu și îmi pare rău că nu am câștigat aceste alegeri pentru valorile pe care le împărtășim și viziunea pe care o avem pentru țara noastră", a spus Hillary Clinton.

Fostul secretar de stat a transmis că statul de drept, drepturile egale și libertatea religioasă trebuie să fie apărate și respectate în SUA și că responsabilitatea de cetățeni a susținătorilor Partidului Democrat este aceea de a continua să construiască "o Americă mai corectă".

"Doresc să vă amintiți asta: campania noastră nu a fost niciodată despre o persoană și nici măcar despre un scrutin. Ea a fost despre țara pe care o iubim și despre construirea unei Americi care este plină de speranță, incluzivă și generoasă", a mai spus Clinton.

Imediat după transmiterea acestui mesaj, rețelele de socializare au fost bombardate, nu cu remarci privind discursul politicienei democrate, ci cu observații legate de ţinuta fostului secretar de stat.

Hillary Clinton a purtat un sacou negru cu revere mov, o bluză mov şi pantaloni negri, iar soţul ei, Bill Clinton, s-a asortat purtând un costum bleumarin la care a inclus şi o cravată mov.

Mulți utilizatori de social media au interpretat ţinuta celor doi, încercând să deslușească semnificația, simbolismul și mesajul pe care au încercat să-l transmită.

Unii sugerează că alegerea vestimentară simbolizează unitatea SUA și a familiei Clinton. Alții cred că negru cu violet înseamnă doliu în unele religii şi culturi.

Au fost și voci care au spus că movul este un amestec între culorile partidului Republican şi a celui Democrat, respectiv roşu şi albastru. Adică un mesaj subtil, de unitate, între democrați și republicani.

Citește și:

Românul despre alegerea lui Trump. Între "adio visul american?" și "al treilea război mondial“

Mesajul lui Putin după victoria lui Trump

Donald Trump este noul preşedinte al Statelor Unite: "America nu va accepta altceva decât ceea ce este mai bun"

Hillary Clinton l-a sunat pe Trump și şi-a recunoscut înfrângerea

Băsescu, după victoria lui Trump: "După Brexit, a venit SUAexit!"

Bursele din întreaga lume s-au prăbușit, la vestea unei posibile victorii a lui Trump

Alte stiri din Externe

Ultima oră