Prezențe românești la Art Monaco'16

26 Oct 2016 | scris de Loreta Popa
Prezențe românești la Art Monaco'16

Anul acesta, Art Monaco'16 a depășit așteptările prin atragerea de galerii de artă, instituții culturale, critici de artă și colecționari, mult peste prima ediție din 2008. Cu peste 4.000 de piese de artă expuse pentru expoziție și vânzare, Art Monaco'16 este o oportunitate de prim rang pentru o bogată colecție de artă la nivel mondial, fie ca admirator, fie în calitate de cumpărător.

Art Monaco'16 este o expoziție de artă plastică, care oferă spre vizionare și achiziționare creații dintr-o varietate de medii artistice acrilic, ulei și acuarelă, pictură, sculptură, fotografie, display-uri antice, mass-media mixte, precum și lucrările artizanale de bijuterii și mobilier pentru designeri. Pentru menținerea unei abordări pe mai multe niveluri, în ceea ce privește tendințele vizuale alese, au fost alese galerii și opere de artă bazate pe capacitatea artistului de a se exprima într-un mod unic și personal. Art Monaco'16 este unul dintre evenimentele de artă cele mai exclusiviste din lume.

Prezența artistului Liviu Mihai la acest eveniment de artă contemporană este reprezentată de galeria de artă ArtYourself din București, la care se alătură alte câteva zeci de galerii din întreaga lume. Lucrarea "Horse appears", ulei pe pânză, într-o dimensiune generoasă de 200/250 cm, se încadrează în unele teme alegorice ale artistului unde simbolul arhetipal și supranatural al calului capătă forță vizuală și materie picturală. ”Conceptele pe care le contemplu sunt viaţa şi moartea, frumosul şi urâtul, de fapt dualismul pe care îl găsim pretutindeni. De altfel, sunt fascinat şi de ideea de transformare a omului în animal şi încerc să arăt asta în lucrările mele”, mărturisea artistul despre arta și creația sa.

Alte stiri din Expozitii

Ultima oră