Traian Băsescu rupe tăcerea şi ne spune cine a stat, de fapt, cu curu pă birou' lui

21 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Traian Băsescu rupe tăcerea şi ne spune cine a stat, de fapt, cu curu pă birou' lui
Indignat de succesul cărţii Adrianei Săftoiu, Traian Băsescu s-a gîndit, ca un original ce e, să scrie şi el o carte, în care să scrie el cum e cu adevăru, că Adriana fabulează şi el nu fabulează şi atunci e necesar să mai scrie o carte ca să să spună adevăru care este numai şi numai adevăru. Deoarece în lumea asta toată lumea fabulează, numai el, ca un normal, stă cu picioarele pă pămînt şi nu fabulează.

Cum adică să stea consiliera Elena Udrea cu curu pă birou' prezidenţial??? N-a stat nici un consilier, niciodată, cu curu pă birou' pă care a luat el decizii, ca un erou, Adriana doar şi-a imaginat, ca o rea şi ca o invidioasă ce e, aşa ceva, deoarece Elena e frumoasă şi ea e urîtă. Elena-şi dădea cu ruj ciclam pă buziţe, ca un consilier profesionist, de înaltă ţinută intelectuală şi Adriana nu-şi dădea cu ruj ciclam, deoarece ea nu avea ţinută înaltă şi nici măcar intelectuală.

Şi atunci, practic, Adriana nu dă din casă, că ca să dea din casă, ar trebui să existe în casă, dar deoarece nu există în casă, atunci nu are cum să dea din casă. Deci dacă tu vii la mine şi-mi ceri „fată, dă-mi şi mie o cană de făină”, io n-aş putea să-ţi dau o cană de făină dacă n-aş avea făină-n casă. Logic, nu?

Şi atunci şi aici, în acest caz, e tot la fel: cum ar putea Adriana să dea din casă dacă în casă nu e, adică cum să spună ea că Udrea stătea cu curu pe birou' înaltului om de stat, cînd ea de fapt stătea cu curu pă scaun, nicidecum, aşa cum fabulează madam Săftoiu... dar nici nu mă mai complic.

Şi atunci e foarte bine să să scrie această carte de Traian Băsescu, pentru elucidarea problemei: a stat sau nu Udrea cu curu pă birou' înaltului om de stat? Că d-aia e bine să nu credem tot ce ne spune unu şi altu şi să credem doar ce ne spune Băsescu, deoarece, cum am mai spus şi anterior, el este un om care este un om cu picioarele pă pămînt, în nici un caz cu capu-n cer sau Doamne, iartă-mă mai cum.

Şi cu delegaţiile alea, băi, deci Adriana a încălcat codu deontologic sau ce pana mea e aia, asta o dată, ca să nu mai spună Traian Băsescu de faptu că a şi fabulat, deoarece Udrea nu se ducea niciodată cu ţîţele-n vînt la Berlusconi, deci da? Şi la nimeni, în general nu se duce cu ţîţele-n vînt, cu crengile la pămînt, deoarece, cum am stabilit, ea este un om de înaltă ţinută profesională şi nu se-ncurcă cu ţîţele. Şi le lasă acasă şi şi le pune doar cînd îşi face duş.

Şi d-aia aşteptăm şi noi, toţi, cu mult interes această carte a lu Traian Băsescu, cît aşteptăm, de asemenea, şi cartea lu Udrea, care să rupă odată tăcerea şi să spună cine pana noastră a stat cu curu pă birou' cui. Ca să ştim o treabă!

Alte stiri din Editorial

Ultima oră